FAQ AGENDA

Hoe kom ik bij mijn agenda?

Stap 1. klik op de button "Agenda" op de homepage

Stap 2. je logt in met je studielokaal account en komt in het weekoverzicht van je persoonlijke agenda.

De naam van je agenda is “jouw naam”, deze agenda staat in het menu links helemaal bovenaan onder het kopje "mijn agenda's"

Stap 3: je bent nu startklaar om samen met je begeleider afspraken in te gaan plannen!


De afspraken die ik in mijn agenda maak zijn niet te zien door mijn begeleider

Het kan zijn dat je je afspraken per ongeluk in een andere agenda maakt. Bijvoorbeeld 'Taken' / 'Tasks'.

Stap 1: ga met je cursor over de agenda die jouw naam heeft.

Stap 2: klik op de drie bolletjes die rechts in beeld komen

Stap 3: kies voor "Alleen deze weergeven" / "Display this only"

Stap 4: als je nu een afspraak maakt komt deze in de goede agenda, en zou je begeleider deze moeten kunnen zien!Ik zie een andere naam bij mijn agenda

Stap 1: controleer of je bent ingelogd met het juiste account. Dit kan rechts bovenin je scherm, door te klikken op het bolletje met je voorletter. Hier zie je het e-mailadres waarmee je bent ingelogd. Dit moet je studielokaal e-mailadres zijn. Wanneer dat niet het geval is, volg dan Stap 2.

Stap 2: Klik op het bolletje met je voorletter rechtsboven en vervolgens op "uitloggen/sign out". Log daarna in met je studielokaal account. OF: log opnieuw in via de website door vanuit de homepage op de button "agenda" te klikken. Je wordt nu vanzelf gevraagd opnieuw in te loggen. Kies hier je studielokaal account of voeg deze toeIk zie de afspraken niet die ik eerder heb ingepland


Hier kunnen twee dingen aan de hand zijn. Óf je zit - per ongeluk - in een ander account (zie de vorige vraag voor de oplossing), óf je moet het vinkje voor je agenda in het menu links aanvinken (anders is deze agenda niet te zien)


BEKIJK OOK